Best General Business Companies in Albania

Looking for Best General Business in Albania? Find the list of Best General Business Companies in Albania on our business directory. Best General Business Companies near me.
Looking for Best General Business in Albania? Find the list of Best General Business Companies in Albania on our business directory. Best General Business Companies near me.
We found 4,182 companies

Logical Albania

rr. tish daija, kompleksi haxhiu shkalla 6 | kati 6 | ap. 32 1019 | tiranë, shqipëri, Tirana
Logical is a software house for businesses. We offer business solutions since October 2012 and today we have over 900 customers, operating in over 2500 sales points in Albania, Kosovo, Northern Macedo...
 Verified
1

Ambasada Spanjolle / Spanish Embassy

Rruga Skenderbej, Nr. 43, Tirana
Representación Diplomática del Reino de España en Albania
 Verified
2

REXHA GOLD

Bulevardi Gjergj Fishta, Nd. 2, H. 19, Afer Digitalb, Tirana
Rexha Gold offers the best jewelry made in Italy by the most famous Italian manufacturers.
 Verified  Updated
3

Anna Tours Interlines

Bulevardi Zogu I, Nr. 54, Perballe Farmacise Se Nates, Tirana
Anna Tours Interlines daily regular line Tirana - Athens-Tirana (Piraeus) with new vehicles, comfortable and safe.
 Verified
4

Autopasion SH.A

Autostrada Tirane - Durres Km 1, Prane Spitalit Hygeia, Tirana
Autopasioni permban produktet me te reja ne treg per te gjith llojet e mjeteve.
 Verified
5

Doan Glass

Kombinati Metalurgjik Km 2, Elbasan
Perpunim xhami Temperim Laminin Fasada Low-E Te gjitha llojet e xhamave Me shumic xhama qeramik per oxhaqe
 Verified
6

Eno - TD Sh.p.k

Autostrada Tirane - Durres Km 16, Marikaj, Tirana
Shoqeria Eno T.D Shpk eshte themeluar ne vitin 2006.Shoqeria merret me aktivitet Tregt
 Verified
7

Pascucci Café

Lagjia 14, Shkozet, Durres
Pascucci nuk është vetëm sinonim i përzierjeve të kafesë. por u ofron klientëve të saj një larmi të gjerë produktesh për tu shijuar në çdo kohë të ditës. Krenaria e gamës Pascucci janë pa dyshim përzi...
 Verified
8

SCANIA

Autostrada Tirane - Durres Km 9, Tirana
ALBASCAN TRUCK & BUSES sh.p.k ESHTE PERFAQESUES EKSKLUZIV NE SHQIPERI I : SCANIA: SJELLIM NE SHQIPERI MODELET ME TE REJA TE KAMIONEVE DHE AUTOBUZEVE SCANIA, SI DHE MODELE SIPAS KERKESES SE KLIENTEVE T...
 Verified
9

Spitali Salus Tirana

Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologj...
 Verified
10

Tase Sh.p.k

Rruga E Kavajes, Condor Center, Tirana
Tase Group, established in Tirana in 1996, is a major spare parts distributing company, representing worldwide manufacturers certified by ISO. Our company is active in the fields of all kind of bearin...
 Verified
11

Alpha Bank Korce

Bulevardi Fan Noli, Korce
Duke filluar nga data 18 korrik 2022, Alpha Bank Albania është pjesë e Grupit OTP. Alpha Bank Albania nuk është më pjesë e Grupit Alpha Bank. Të drejtat e pronësisë intelektuale të Alpha Bank po përdo...
 Verified
12

Amadeus Group Sh.a

Autostrada Tirane - Durres Km 3, Kashar, Tirana
Amadeus Group is the leading company in Balkans for the distribution, installation, maintenance, servicing and aftermarket of power supply products such as: Power Generators, Engines, Alternators, Die...
 Verified
13

Ambasada Turke / Turkish Embassy

Rruga E Elbasanit, Nr. 65, Tirana
Faqja Zyrtare Facebook e Ambasades se Republikes se Turqise ne Tirane, Türkiye Cumhuriyeti Tirana
 Verified
14

Ambasada Rumune / Rumanian Embassy

Rruga Pandeli Vangjeli, Nr. 15, Tirana
Ambasada asigură funcţia de reprezentare a României în Republica Albania. The Embassy ensures Romania’s representation function in the Republic of Albania.
 Verified
15

Areon

Rruga e Kavajes, Ish Parku i Autobuzave, Nd. 124, H. 2, Kp. 1023, Tirana
Shoqëria Benian Sh.a. është një shoqëri e specializuar në importin dhe tregtimin e autoaksesorëve dhe autokozmetikës. Shoqëria, e krijuar në vitin 1999 nga Anna dhe Arben Velija, e filloi veprimtarinë...
 Verified
16

Auto Tana

Rruga e Kavajes, P. 223, Sh. 3, Ap. 14, Tirana
Auto Tana ofron pjese kembimi per te gjitha llojet e makinave.
 Verified
17

Auto Kallugjeri

Rruga Dritan Hoxha, Nd. 147, Nr. 8, Kp. 2023, Laprake, Tirana
Auto Kallugjeri was established in 1994 with headquarters in Shkoder, Albania. This company is registered in Tirana District Court under all procedures set out in the relevant laws on commercial compa...
 Verified
18

Deutsch Color

Rruga Teodor Keko, Tirana
The company DEUTSCHCOLOR, upon the partnership with the company Delta Group, introduced in Albania one of the greatest investments in the sector of construction materials and paints in the South-easte...
 Verified
19

D.M CONSULTING SERVICES

Rruga Ibrahim Rugova, P. Leskova, Kati Ii, Ap. 7, Tirana
Founded in 2005 by Dritan Mezini, DM Consulting Services is a Tirana, Albania-based IT company providing outsourced, innovative, and market intelligence business solutions. DM Consulting Services ensu...
20
123...210
4,182 companies
Filter by City
Related Categories
BACK TO TOP