Spitali Salus Tirana

Verified
Listing
Recentrly
Updated
Hospital name
Spitali Salus Tirana
Address
Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana, Albania
View Map
Phone Number
+355 4 239 0500
Mobile phone
+355 66 205 3180
Fax
+355 4 2390 501
Working hours
Friday: 24 hours  See All

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Spitali Salus Tirana or AlbaniaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Hospital Details

Location map
Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana, Albania Get Directions
Description
SALUS Spitali Multispecialistik Mjekёsor Kirurgjikal italo-shqiptar

Salus ёshtё njё strukturё spitalore private italo-shqiptare qё ofron shёrbime shёndetsore ambulatorike dhe hospitalizim pёr patologji tё natyrёs mjeksore, kirurgjike dhe specialistike.
Tё gjitha ndёrhyrjet kryhen nga mjekё italianё tё shoqёruar nga kolegё shqiptarё, duke pёrdorur teknikat operative mё tё sofistikuara dhe tё respektueshme pёr pacientin, duke pёrdorur instrumenta tё avancuar.
Nё kёtё mёnyrё Salus i garanton pacientit njё rrugё diagnostikimi tё sigurtё dhe kurat mё efikase pёr çfarё do lloj patologjie tё hasur.

Salus lind nga dёshira pёr t’i ofruar qytetarёve shqiptarё shёrbime shёndetsore tё nivelit tё lartё, sikurse ndodh zakonisht nё shtete tё tjera evropiane.
Working hours
WeekdayTime
Monday:24 hours
Tuesday:24 hours
Wednesday:24 hours
Thursday:24 hours
Friday:24 hours
Saturday:24 hours
Sunday:24 hours

Verified Business

Spitali Salus Tirana - company profile is confirmed by company owner / representative person / directory administrator.
Last update: September 2022 - View Status

Frequently Asked Questions for Spitali Salus Tirana

What is Spitali Salus Tirana’s phone number?
Spitali Salus Tirana’s phone number is: +355 4 239 0500
What is Spitali Salus Tirana’s official website?
Spitali Salus Tirana’s official website is https://salus.al
Where is Spitali Salus Tirana’s headquarters?
Spitali Salus Tirana’s headquarters are in Autostrada Tirane-durres Km 1, Rruga Vidhe Gjata, Nr. 16, Mezez, Kashar, Tirana, Albania
What is location map of Spitali Salus Tirana
To see Spitali Salus Tirana’s location map click here View MapRelated Companies to Spitali Salus Tirana


Royal Diagnostic Center

Rruga Lord Bajron, (përballë Spitalit Ushtarak), Laprakë, Tirana
 Verified  Updated

DERMO LIFE

Rruga Petro Nini Luarasi, 200 M Mbi Shkollën E Baletit, P. I Ri, K. 2, Tirana

CHAMPS ELYSEES

Rruga Abdyl Frasheri, Tirana

DOCTOR'S HOSPITAL ALBANIA

Rruga Pjeter Bogdani, Ish Blloku, Nr. 14, Tirana

EUROMEDICA

Bulevardi Gjergj Fishta, Nd. 26, K. Iii, H. 6, Ap. 10, Tirana

KEIT

Rruga Dritan Hoxha, Tek Zogu I Zi, Ne Krah Te Pallatit Te Sportit Asllan Rusi, Tirana

Similiar Page for Your Business?

Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on AlbaniaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP