The List of Aluminium Companies in Albania

Looking for the Best Aluminium Companies in Albania? Find the List of the Best Aluminium Companies in Albania on Our Business Directory. Top Aluminium Companies in Albania, Aluminium Companies Near Me.
We found 181 companies

Alumil

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirana
Alumil S.A. is the largest privately-owned aluminium extrusion group in South-East Europe, in terms of production, distribution network and range of aluminium profile systems. It is among the top supp...
 Verified
1

Real Shpk

Vaqarr, Rruga Nacionale, Tirana
Real Shpk është një nga kompanitë më të sukseshmë në sektorin e industrisë ushqimore në Shqipëri. Vitet e ekpseriencës dhe partneritetet me kompanitë më të mëdha europiane i kanë dhënë “Real Shpk” një...
 Verified
2

Xhaferraj Alumin Shpk

Rruga Stefan Kaculini, Lgj. 17, Durres
Kompania Xhaferraj Alumin Shpk me një eksperiencë prej 17 vitesh në fushën e aluminit ushtron veprimtarinë në të gjithë territorin e Shqipërisë dhe jashtë saj, duke ofruar një gamë të gjerë sistemesh ...
 Verified
3

Lika Company

Autostrada Tirane - Durres Km 5, Tirana
Lika Electronic stands for encoders and position measuring systems. Since its inception in 1982, Lika Electronic develops and manufactures incremental and absolute, optical and magnetic, rotary and li...
 Verified

Sidenor

Autostrada Tirane - Durres Km 24, Prane Stacionit Te Trenit, Sukth, Durres
SIDERAL S.H.P.K. is a one stop shop center for top quality construction materials, located on the 24th km of the main highway connecting Tirana and Durres. SIDERAL S.H.P.K is a subsidiary of SIDENOR G...
 Verified

JORDIL SHA

Rruga Nacionale Fier - Patos Km 4, Portez, Fier

SONI DURAL

Rruga Shemsie Haka, Ish Kombinati Poligrafik, Tirana

VLORA ALUMIN

Lgj. 24 Maji, Rruga Salo Petoshati, Vlore

ALBA PEN SH.P.K

Rruga Siri Kodra, Te Blloku I Magazinave, Tirana

ZANIDURALUMIN

Rruga 5 Maji, Ish Kombinati I Mishit, Tirana

ALPAK

Rruga Sabaudin Gabrani, Prane Ish Misto Mames, Tirana

ENTER AMERICAN

Rruga Don Bosko, Prane Parkut Te Autobuzave, Ndertesa 130, Tirana

EVEREST

Bulevardi Blu, Nr.544, Tirana

EXALCO S.A (ALUMIX SH.P.K)

Rruga Nacionale Tirane - Kavaje, Km. 5, Vaqarr, Tirana

ILIRIA SHPK

Autostrada Tirane - Durres Km 7, Tirana

ALBAPEN

Rruga Siri Kodra, Tirana

ALBA SHPK

Rruga Martin Camaj, Tek Mbikalimi I Plepave, Durres
123...10
181 companies
Filter by City
Related Categories
BACK TO TOP